Szanowni Państwo,
podobnie jak na Święta, zapewniamy również catering na spotkania Sylwestrowe.
MENU:
- ZESTAW FINGERFOODS (Roastbeef z żurawiną na grzance 5szt, rolada z kaczki z suszoną śliwką na grzance 5 szt, pasztet z dziczyzny z konfiturą z czerwonej cebuli na grzance 5szt, rolada szpinakowa z wędzonym łososiem 5szt, terrina warzywna 5szt, sałatka z kurczakiem curry, migdałami i owocami w babeczce 5szt, sałatka z tuńczykiem w babeczce 5szt, deska serów ok. 400g) – koszt zestawu 200 zł
- Flaki wołowe 900 ml – 16 zł
- Beef stroganoff 900 ml – 16 zł
- Rosół z kaczki – 900 ml – 12 zł
- Śledź marynowany w buraczku 1 kg – 40 zł
- Śledź z cebulką w oleju 1 kg – 40 zł
- Noga z kaczki w karmelizowanym jabłku 1 szt ok. 220g – 12 zł
- Panierowany filet z kurczaka z suszonymi pomidorami i serem 1 szt ok. 220g – 8 zł
- Pierogi z mięsem i szpinakiem (maultaschen) 1 kg – 29 zł
- Kluski schupfnudeln 1 kg – 20 zł
- Sałatka z buraczka z prażonym słonecznikiem 1 kg – 40 zł
Zamówienia przyjmujemy do 30.12
Zamówienia prosimy składać na marketing@dworchoiny.pl lub 794 913 888
Odbiór zamówień: 31.12