Degustacja dań weselnych na 2020 rok – 07.03.2020

Degustacja dań weselnych na 2020 rok – 07.03.2020

Spotkajmy się w ciepłej, rodzinnej atmosferze i sprawmy, by Państwa najważniejszy dzień  w życiu był idealny. Tego dnia będą mogli Państwo spróbować wybranych dań naszej kuchni oraz porozmawiać z nami o swoim nadchodzącym przyjęciu.

SZCZEGÓŁY WYDARZENIA

Data wydarzenia: 07.03.2020
Godziny: 14.00-19.00

ZESTAW DLA JEDNEJ OSOBY OBEJMUJE:
  • Przystawka
  • Zupa
  • Danie główne
  • Deser
REZERWACJE

Aby wziąć udział w degustacji wymagana jest rezerwacja stolika oraz wskazanie wybranych dań.

Rezerwacji można dokonać telefonicznie (w godz. 9.00-17.00 od poniedziałku do piątku) lub mailowo  wraz ze wskazaniem wybranych dań i godziny przybycia

Tel. 794 913 888, e-mail: marketing@dworchoiny.pl

WSTĘP NA WYDARZENIE PŁATNY: 55 ZŁ / OSOBA

Wydarzenie jest przeznaczone zarówno dla par i osób towarzyszących, które podpisały umowę na przyjęcie weselne w 2020 lub 2021 roku jak i dla osób, które chciałyby zorganizować przyjęcie w naszym hotelu.

 

MENU

PRZYSTAWKA
(proszę o wybór jednej przystawki)

  • Rolada drobiowa z morelami
  • Śledź marynowany w buraczkach
  • Rolada z kaczki z konfiturą z żurawiny
  • Pasztet francuski z konfiturą z czerwonej cebuli

ZUPA
(proszę o wybór jednej zupy)

  • Krem z białych warzyw z chrupiącym makaronem naleśnikowym i oliwą ziołową
  • Toskański krem z pomidorów z kluseczkami parmezanowymi
  • Krem z dyni z nasionkami
  • Francuska zupa cebulowa z grzankami czosnkowymi

 

DANIE GŁÓWNE
(proszę o wybór jednego dania)

  • Polędwiczka wieprzowa na puree z dyni z sosem kminkowym, pieczonym pęczakiem i sałatką z młodego szpinaku i pomidorkami koktajlowymi
  • Confitowana noga z kaczki podana z karmelizowanymi jabłkami, sosem rodzynkowym i kopytkami
  • Filet z kurczaka faszerowany suszonymi pomidorami i mozzarellą z sosem serowo-bazyliowym, szyszkami ziemniaczanymi i fasolką szparagową
  • Dorsz z sosem cytrynowym podany na szpinaku z dzikim ryżem

DESER
(proszę o wybór jednego deseru)

  • Tiramisu z owocami sezonowymi
  • Krem brulee z lawendą
  • Mus z białej czekolady z chałwą i sosem malinowym
  • Mus czekoladowy z koniakiem i sosem wiśniowym

Dodatkowe informacje oraz rezerwacje:

  • 794 913 888

marketing@dworchoiny.pl

Wolne terminy na przyjęcia weselne w 2020 roku

  • Boże Ciało (11.06.2020)
  • 31.10.2020
  • Piątki i niedziele
  • Terminy zimowe (listopad-marzec) w promocyjnej cenie